Saplex

Productes

Dubtes?

DUBTES?

Hi ha alguns equívocs relacionats amb la compra i l’ús de les bosses de plàstic que val la pena aclarir.
Ha arribat el moment de resoldre els més importants.

Hi ha qui diu...

01/ …que com més gruixut és el plàstic, més resistent és la bossa

En realitat no. La resistència d’una bossa depèn de molts factors, i el gruix només n’és un: la multicapa, la qualitat dels polímers utilitzats, la formulació o el procés de fabricació són factors més determinants.

Els productes Saplex estan fabricats amb plàstic multicapa, que permet combinar composicions de plàstic que sumen les seves propietats fisicomecàniques per formar un film molt més resistent, tot i ser més prim en alguns casos.

Això suposa un estalvi de material, un estalvi d’energia, menys emissions de CO2, un estalvi d’espai i menys generació de residu.

Més no és millor, sinó al revés: MILLOR ÉS MÉS.

02/ …que és normal que una bossa d’escombraries es trenqui.

Vostè és dels que posa sempre dues bosses per si de cas? Alguna vegada se li ha trencat la bossa plena?

No és ni normal ni acceptable. Té dret a fer servir bosses fiables, que no li fallin.

Les bosses Saplex estan fabricades amb uns estàndards de qualitat que protegeixen el seu cubell, el transport i la gestió del residu.

Cregui’m: la qualitat no hauria de ser un luxe.

 

03/ …que les bosses són totes iguals.

Si existeixen diferents llars, diferents famílies, diferents mides de cubell, diferents residus… Per què no hi hauria d’haver una bossa adequada per a cadascun?

L’assortiment Saplex ofereix la màxima diversitat i diferenciació de productes perquè qualsevol persona trobi el seu.

 

04/ …que són ecològiques… però no sempre ho són.

Això depèn del que signifiqui ser “ecològic”.

Pot ser ecològic perquè es fabrica amb un estalvi d’energia, o amb un estalvi de material; pot ser-ho perquè s’ha fabricat amb material reciclat, i fins i tot perquè facilita la gestió del residu en sistema de recollida selectiva.

Exigeixi sempre que li expliquin PER QUÈ és ecològic un producte, i després decideixi.

05/ …que totes aquestes bosses només serveixen per al mateix: llençar les escombraries.

Una bossa lletja, mal feta i que faci pudor, segurament sí; però una bossa ben feta, per la seva mida, color, perfum o altres atributs (antibacteris, absorbeix-olors), pot ser ideal per a múltiples usos: transportar roba, guardar i emmagatzemar objectes, protegir, classificar… Sempre hi ha una ocasió en què va bé tenir una bossa de plàstic.

06/ …que una bossa compostable és el mateix que una bossa biodegradable.

Són conceptes emparentats, però no són el mateix. Un material biodegradable es descompon naturalment a través d’organismes vius. Per tant, transcorreguts els anys necessaris, qualsevol material pot arribar a biodegradar-se, però en el cas del plàstic (un polímer d’origen fòssil, que ve del petroli) es necessiten segles, no anys.

Un material compostable, en canvi, es descompon totalment en setmanes, alliberant nutrients valuosos a la terra que ajuden a créixer arbres i plantes.

Una bossa compostable és un producte complex de fabricar que només té sentit en un sistema de recollida selectiva, perquè no “contamina” la fracció de residus orgànics.

07/ …que una bossa goteja… sempre que no sigui antidegoteig.

Les soldadures d’una bossa d’escombraries poden crear punts crítics en els quals hi hagi forats petits per on es poden escapar els líquids.

Les bosses Tanca Fàcil Saplex no tenen soldadures a la base per evitar aquest risc.

08/ …que les bosses fabricades amb material reciclat fan pudor.

La mala olor del plàstic reciclat depèn, principalment, de l’origen del material reciclat, dels additius que porta i de les vegades que ha estat reciclat.

A Saplex només fem servir material reciclat de primera qualitat, principalment material recuperat del nostre propi procés productiu, per això no fa pudor.

Si una bossa fa mala olor, és una mala bossa.

09/ …que el sistema de nanses Tanca Fàcil és un luxe.

Encara que la comoditat pugui ser un luxe, el sistema Tanca Fàcil ofereix molt més: eficiència (s’aprofita més la capacitat de la bossa), higiene (no cal tocar la bossa per tancar-la) i seguretat (la manipulació i el transport de la bossa són molt més segurs).

A Saplex hem desenvolupat sistemes de nanses millorats com el Tanca Fàcil Plus o el Tanca Fàcil 4 Nanses, que suposen anar més enllà.

10/ …que qualsevol bossa va bé per llençar les escombraries, fins que proven una bossa Saplex.

Descobrir les bosses Saplex és descobrir que tots els prejudicis que tenia sobre el producte eren falsos.

Oblidi’s de tot el que cregui que sap de les bosses d’escombraries.

Banner footer contacto

Obtingui informació personalitzada

Estem a la seva disposició per atendre qualsevol dubte o consulta específica. No dubti a contactar, sense compromís.