Saplex

Productes

Consells

CONSELLS

Després de tants anys de mantenir un contacte directe amb el consumidor, hem detectat uns simples consells que podem compartir.
Només un consumidor informat i exigent serà capaç de valorar els nostres productes.

01/ Decideixi quin cubell necessita

Quantes persones hi viuen a la seva llar? Mengen a casa o a fora? Quin tipus d’alimentació se segueix a casa seva? Cada quan van a llençar les escombraries? Totes aquestes preguntes condicionen la quantitat i el tipus de residu que llencem a casa: no es genera la mateixa quantitat de residu en una casa de família nombrosa que en un apartament de solter; si mengem a fora de casa és difícil omplir la bossa; és molt diferent el contingut del residu que es genera en una casa on es consumeixen molts productes envasats que el contingut de les escombraries d’una llar vegetariana…

Li recomanem adequar el tipus de cubell de les escombraries als seus hàbits de vida i alimentació (volum, tipus, freqüència), i escollir una bossa de resistència ALTA per a residus pesats i/o agressius (punxants, tallants).

 

02/ Comprovi quin cubell té i quina bossa s’hi adapta més bé

La primera missió d’una bossa per a les escombraries és mantenir el cubell net, és a dir: fer de funda protectora.

Per això és important que compri bosses que s’adaptin a la mida del cubell (o cubells) que té a casa. Li recomanem que sempre tingui protegit el seu cubell per evitar males olors i la ràpida propagació de bacteris i fongs (color negre).

Els volums més habituals són: 5-10 litres (bossa petita per a cubells de lavabo o papereres), 20-30 litres (bossa normal per a la cuina), 50-70 litres (bossa gran de cuina) i 100-120 litres (sac de plàstic per a cubells industrials o col·lectius).

Comprovi les mides del seu cubell i identifiqui el seu volum.

 

03/ Emmagatzemi els seus residus en un lloc fresc i sec.

Les cuines solen ser un hàbitat propici per al desenvolupament de microbis per les seves condicions de calor i humitat. Busqui una alternativa per eliminar aquest factor de risc.

04/ Col·loqui bé la bossa al cubell.

Asseguri’s que la bossa queda totalment ajustada i que no queden parts del cubell que puguin entrar en contacte amb els residus. Les bosses Saplex Extra amb antibacteris li poden ser de gran ajuda en aquesta tasca.

05/ Eviti el contacte amb la tapa.

Eviti que els residus entrin en contacte amb la part interior de la tapa del seu cubell per evitar la propagació de microbis (microorganismes que es propaguen PER CONTACTE).

06/ Tingui sempre una bossa posada.

Quan es treu la bossa plena, cal posar l’altra de seguida per assegurar-se que el cubell està sempre protegit. Les bosses Saplex Extra amb antibacteris li poden ser d’una gran ajuda en aquesta tasca.

07/ Primer lligar, després estirar.

Abans de treure la bossa del cubell, lligui-la amb les nanses Tanca Fàcil i tregui-la amb suavitat estirant-la.

08/ Si són bones, poden servir per a moltes més coses.

Les seves característiques de mida, color, perfum i altres atributs (antibacteris, absorbeix-olors) les fan ideals per a múltiples usos: transportar roba, guardar i emmagatzemar objectes, protegir, classificar… Sempre hi ha una ocasió en què va bé una bossa de plàstic

09/ No permeti que els infants juguin amb les bosses sense la seva supervisió.

10/ Les bosses per a residus no són indicades per al contacte amb aliments.

Banner footer contacto

Obtingui informació personalitzada

Estem a la seva disposició per atendre qualsevol dubte o consulta específica. No dubti a contactar, sense compromís.